Path

ez projects / ezjscore / forum / general / strange effects in the admi...


Strange effects in the admin after 4.2 upgrade

You need to be logged in to post messages in the forums. New users may register here.

Josh Bair

Member since:
06 June 2008

Posts: 7

Saturday 17 October 2009 10:28:27 am

We moved from 4.1.2 to 4.2.0 and upgraded to eZ Find 2.1, and the latest eZ Flow, eZ Webin, etc. last week. ezjscore was included in these upgrades.

We've had some strangeness in the admin:

Effect #1: When editing an eZ Flow frontpage and executing a search by hitting enter or clicking the search button, the ENTIRE form is submitted as a draft, and no search results are returned. submits the ENITRE form as a draft. This occurs because ezajaxJavascript is looking for customSearchAttributes but it's no where to be found.

Debugging and grepping through the extensions for "customSearch", I see references in:
design/standard/javascript/ezajaxsearch.js: for ( var i = 0; i < ret.cfg.customSearchAttributes.length; i++ )
design/standard/javascript/ezajaxsearch.js: data += '&' + Y.get( ret.cfg.customSearchAttributes[i] ).get('name') + '=' + Y.get( ret.cfg.customSearchAttributes[i] ).get('value');
design/ezflow/override/templates/block/search.tpl: customSearchAttributes: {$customAttributesString},

However, block/search.tpl appears the be the only template that can provide the values these ezajaxsearch functions need. Is block/search.tpl supposed to be running on edit/frontpage.tpl?


Effect #2
Icons for expand/collapse/load cannot be loaded in the contestructure tree. The CSS ezjscore compiles has the paths for these icons.

The compiled CSS (/var/ezflow_site/cache/public/stylesheets/8a1c0d0b52083d57dd62d6ce19127df0_all.css) points to (/var/ezflow_site/cache/public/images/content_tree-open.gif), but it isn't there. Same with content_tree-busy.gif and content_tree.close.gif.

Caveat: Debug + Development Mode allows these icons to come in, but isn't an option with the amount of editorial activity taking place, and we would lose the benefit of ezjscore.
Up

André R

Member since:
20 August 2005

Posts: 171

Sunday 18 October 2009 12:24:41 pm

#1 please report this in the eZ Publish bug tracker and choose ezflow as component.

#2 This has been fixed, download v1.0.1 from download tab here(there will be a an package or version update for eZ Publish for it, but it is currently in QA).

--
ar

Up

Josh Bair

Member since:
06 June 2008

Posts: 7

Monday 19 October 2009 7:12:15 pm

Thanks André. I have implemented 1.0.1 for the 2nd issue and the icons are coming in correctly.
Up

You need to be logged in to post messages in the forums. New users may register here.