Path

ez projects / ezgeshi / forum / general / ez 2011.9 / ezsh 1.3.1 : no... / re: ez 2011.9 / ezsh 1.3.1...


eZ 2011.9 / ezsh 1.3.1 : Nothing to select

You need to be logged in to post messages in the forums. New users may register here.

Damien MARTIN

Member since:
05 January 2009

Posts: 14

Tuesday 04 October 2011 5:07:54 pm

Hi,

I tryed to use ezsh on eZ 2011.9 but I can't make it working.

I activated and reloaded extensions array from the admin interface and cleard the caches but I have nothing to choose in "literal" blocks.

Is 1.3.1 compatible with 2011.9 ?
Up

Gaetano Giunta

Member since:
01 May 2012

Posts: 269

Tuesday 04 October 2011 7:03:46 pm

will test asap - which meand most likely not before next week

ciao
Gaetano

Principal Consultant International Business
Member of the Community Project Board

Up

Damien MARTIN

Member since:
05 January 2009

Posts: 14

Wednesday 05 October 2011 4:48:24 pm

For information : while running my website on OVH server with PHP 5.2 I have the following error :

Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /homez.110/martindad/www/extension/ezsh/autoloads/ezsh.php on line 1
Up

Gaetano Giunta

Member since:
01 May 2012

Posts: 269

Saturday 15 October 2011 1:10:42 am

I tested on an install of eZ 2011.9 on php 5.3 / windows.

I added two code blocks to a folder's xml block. All the types of code where available as styles.

I had to clear all caches a couple of times more than expected, then the thing started to work - the design\standard\templates\content\datatype\view\ezxmltags\literal.tpl template was not being picked up immediately.

As for the list of available styles being empty and your php fatal error: I can not test on ovh servers as I have no hosted server there.
But the error you report is weird: on line 1 of autoloads/ezsh.php there is the php opening tag, no more, no less.

I suspect there might be problems with line-end characters - maybe the original file was edited on a mac and uses pure-CR for line feeds. And php interpreter might not like it. Can you check this?

Principal Consultant International Business
Member of the Community Project Board

Up

Gaetano Giunta

Member since:
01 May 2012

Posts: 269

Saturday 15 October 2011 2:08:29 am

ps. I just committed new files to svn. the CR/LF thing should be fixed

Principal Consultant International Business
Member of the Community Project Board

Up

Damien MARTIN

Member since:
05 January 2009

Posts: 14

Monday 17 October 2011 11:22:00 am

I just downloaded the new code from SVN and loaded the extension. I cleared my cache once and everything is OK.

Merci beaucoup Gaetano.
Up

You need to be logged in to post messages in the forums. New users may register here.