Path

ez projects / cjw_newsletter / forum / general / newsletter/send trouble / re: newsletter/send trouble


newsletter/send trouble

You need to be logged in to post messages in the forums. New users may register here.

Sebastian Schoeller

Member since:
07 March 2003

Posts: 9

Friday 11 November 2011 9:54:21 am

Hi all,

I have migrated our installation to a new hoster. Calls from admin interface to newsletters work for

newsletter/preview

like issueing the manual command
php extension/cjw_newsletter/bin/php/createoutput.php --object_id=16210 --object_version=1 --output_format_id=0 --current_hostname=www.ingenieure-ohne-grenzen.org --skin_name=iog_newsletter -s iog_admin

but sending of newsletters is not working. I presume this is due to sendmail trouble, since transport settings are set to sendmail. I have enabled debug settings for cjw_newsletter but do not receive any useful information. What do I have to be able to execute on the command line in order to settle this issue?

Best wishes and thanks a ton for this useful product.

Sebastian
Up

Sebastian Schoeller

Member since:
07 March 2003

Posts: 9

Friday 18 November 2011 3:48:52 pm

Hi all,

I still have not found any means of getting cjw_newsletter working. We have been using for some time now on www.ingenieure-ohne-grenzen.org, but after the provider migration it's not working anymore. Like I mentioned before, the preview is functioning but sending a test newsletter results in

###
Die angeforderte Seite kann nicht angezeigt werden. (3)

Das angeforderte Objekt ist nicht verfügbar.

Mögliche Gründe:

Die ID Nummer des Objekts ist falsch. Bitte überprüfen Sie die Adresse.
Das Objekt ist nicht mehr verfügbar.
###

Object ID is wrong and not available any longer. I would be very grateful for any hints. Unfortunately I am a little lost here.

Best wishes

Sebastian
Up

Felix Woldt

Member since:
17 February 2006

Posts: 75

Tuesday 20 December 2011 9:03:26 am

problem fixed.

it was not a cjw_newsletter issue.
it was a generell ez publish installation issue after moving to an other server.
Up

You need to be logged in to post messages in the forums. New users may register here.